Franjevačka provincija
Sv. Jeronima

DANI SLUGE BOŽJEGA FRA IVANA PERANA

ivo_peran

Poštovani,
Franjevačka provincija Svetog Jeronima sa sjedištem u Zadru preko Vicepostulature i samostana na Košljunu, i ove godine obilježava obljetnicu smrti sluge Božjega fra Ivana Perana, na široko poznatog franjevaca i glazbenika, koji je najveći duhovni trag ostavio na Košljunu i na otoku Krku. Još nam je u svježem sjećanju prošlogodišnji čin prijenosa smrtnih ostataka u crkvu na Košljunu i svečana proslava desete obljetnice smrti Sluge Božjega. U želji da glas Sluge Božjega i dalje odjekuje u našoj sredini, pripremamo ovogodišnje spomen-slavlje, pa Vam u prilogu dostavljamo opći Program proslave.
Pozivamo Vas da sudjelujete u našem spomen-slavlju i da druge pozovete na sudjelovanje. Za eventualna pitanja možete nam se obratiti na gornji telefon ili naznačenu e-mail adresu.

P r o g r a m
DANI SLUGE BOŽJEGA FRA IVANA PERANA
11. O B L J E T N I C A S M R T I
Košljun – Punat (otok Krk), 13. rujna, 2014.

Subota, 13. rujna s početkom u 10,30 sati:
*EUHARISTIJSKO SLAVLJE,
predvodi biskup msgr. Ivan Milovan, pjeva zbor krčke katedrale
* Nastup dječjeg zbora ‘KAPLJICE’ iz krčke katedrale
* Najava filma ‘RADOSNI SLAVITELJ KRISTOVA EVANĐELJA’,
film o svetom putu sluge Božjega fra Ivana Perana
* Otvaranje prirodoslovne zbirke ‘FRA BERARD BARČIĆ’
* Zajedničko druženje i domjenak
Besplatni prijevoz brodicama iz Punta na Košljun
osiguran je u tijeku čitavog dana.

SPORTSKA NATJECANJA – PUNAT-KOŠLJUN, 2014.
Subota, 30.08., Puntarska draga – Marina Punat, organizator JK Punat: 2. Kup Košljun, regata za klasu “Optimist”, u 12,00 sati; Subota, 06.09., otočić Košljun: takmičenje u udičarenju za polaznike škole udičarenja ŠRD “Arbun” Punat, od 7,30 do 11,30 sati; 4. Malonogometni turnir „Morčići” Punat, u 10,00 sati, organizator MNK ” Punat”